Ένα χταπόδι, μπορεί να ηρεμήσει το μωρό σου

Ιουνίου 28, 2022

Πρόσφατα γνώρισα μέσω μιας φίλης που γέννησε πρόωρα τα χταποδάκια. Είναι χειροποίητα πλεκτά κουκλάκια που με ένα μαγικό τρόπο ηρεμούν τα μωρά.


Τα βρεφάκια μας θυμούνται έντονα την ενδομήτρια ζωή τους. Τα πλοκαμάκια από τα χραποδάκια, τα αρπάζουν αμέσως αντανακλαστικά και κρατώντας τα ηρεμούν, γιατί τους θυμίζουν τον ομφάλιο λώρο.



Το δικό μας χταπόδι, είναι ένα μασητικό, σε χρώμα πράσινο και παρηγορεί ταυτόχρονα και από τον πόνο των δοντιών. Ο μπέμπης μου ξετρελάθηκε με το μασητικό και με το νάνι από k.ami_handmade.

H Κασσιανή φτιάχνει χειροποίητα πλεκτά κουκλάκια amigurumi. Στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram θα βρείτε πολλά ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, ιδανικά για δωράκι σε παιδιά, αλλά και σε μεγάλους που αγαπούν τα χειροποίητα. Με υψηλής ποιότητας υλικά και νήματα φιλικά προς το δέρμα, ζωντανεύει αγαπημένους ήρωες, όπως τον Bugsu Banny, τη Hello Kitty και τον Πρίγκιπα Βάτραχο.


Επίσης δημιουργεί κάθε λογής ζωάκι, νάνι ή κουβερτάκι. Στη σελίδα της θα βρείτε ακόμη: κουδουνίστρες και μασητικά οδοντοφυΐας για τα παιδάκια σας. 


Υπάρχουν όμως, διάφορες επιλογές δώρου και για ενήλικες. Μια από αυτές, είναι η πλεκτή θήκη αναπτήρα, με κορδόνι για να μην ξαναχάσετε ποτέ τον αναπτήρα σας. Ακόμη μια από τις αγαπημένες μου δημιουργίες της, είναι η κουκουβάγια με καπέλο πτυχιούχου, ιδανική για δώρο ορκωμοσίας.  


Κι αν παρά την απίστευτα μεγάλη ποικιλία, δεν σας ικανοποιεί καμία από τις παραπάνω επιλογές, μη διστάσετε να στείλετε μήνυμα στην Κασσιανή, για να παραγγείλετε την χειροποίητη δημιουργία των ονείρων σας. Οι τιμές των προϊόντων είναι πολύ προσιτές και μέσω Direct Message μπορείτε να μάθετε πόσο κοστίζει η δημιουργία που σας ενδιαφέρει και να το διαπιστώσετε.




Πριν δώσω τα k.ami_handmade στο μπέμπη μου, τα έπλυνα στο χέρι, όπως ενδείκνυται για κάθε τι χειροποίητο. Χρησιμοποίησα βρεφικό απορρυπαντικό frezy derm το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για πλύση στο πλυντήριο ρούχων, όσο και για πλύσιμο στο χέρι.



Όταν στέγνωσαν, έδωσα στο μπέμπη μου που είναι 3ων μηνών πρώτα το χειροποίητο νάνι, αφού τη στιγμή εκείνη ήταν ώρα του ύπνου. Αμέσως το αγκάλιασε και έτριβε με τα δαχτυλάκια του τις άκρες του μέχρι που αποκοιμήθηκε. Αφού ξύπνησε του παρουσίασα και το μασητικό χταποδάκι. Μόλις το εντόπισαν τα ματάκια του, το ακολουθούσε με του βλέμμα του, που είχε καρφωθεί σ’ αυτό. Ενώ συγχρόνως τέντωνε το χεράκι προσπαθώντας να το πιάσει. Μόλις το έπιασε έκανε απίστευτη χαρά, έσκασε δυο-τρία γελάκια, το κουνούσε έντονα πάνω κάτω και έπειτα κατευθείαν το έβαλε στο στόμα του.


Μου φαίνεται πως ότι και να πιάσει τις μέρες αυτές, το βάζει στο στόμα, ακόμη και το φορμάκι του που αφήνω πάνω στην αλλαξιέρα καθώς τον αλλάζω. Μικρούλης δεν είναι όμως για να τον ενοχλούν τα ούλα του; Λέτε να έχουν ξεκινήσει να φυτρώνουν τα δοντάκια;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.