Το καλύτερο χειροποίητο mobile κούνιας

Ιουλίου 13, 2022

Tην αγάπη μου για τα χειροποίητα αλλά και για κάθε τι ξύλινο, την έχετε σίγουρα διαπιστώσει όσοι ακολουθείτε το λογαριασμό μου στο instagram. Τις τελευταίες μέρες αναζητούσα ένα mobile κούνιας για το μπέμπη μου. Ως συνήθως, προσπαθούσα να αποφύγω το κλασσικό πλαστικό παιχνίδι κούνιας, για λόγους οικολογίας. 

 


Ανακάλυψα λοιπόν το artya.gr, ένα προσεγμένο e-shop πίσω απ' το οποίο βρίσκεται η Κάτια. Η αγάπη της για δημιουργία χειροποίητων για τα δωμάτια των δύο κοριτσιών της, ήταν η αρχή αυτού του φανταστικού κόσμου χειροποίητων παιχνιδιών. Mobile, δαχτυλόκουκλες, κρεμαστά τοίχου, ονειροπαγίδες και λαμπάδες είναι κάποιες από τις δημιουργίες που φτιάχνει η Κάτια με μεράκι! Η αφοσίωση της σ’ αυτό που κάνει, φαίνεται ακόμη και από την προσεγμένη συσκευασία στην οποία στέλνει κάθε χειροποίητο παιχνίδι. Εγώ παρέλαβα σ’ ένα μεγάλο χάρτινο κουτί και μέσα στη συσκευασία το mobile μας, ήταν όμορφα τυλιγμένο με χαρτί, για να μην κουνιέται ιδιαίτερα κατά την αποστολή και στραπατσαριστεί.



Ο επαγγελματισμός χαρακτηρίζει τόσο το καλοστημένο e-shop, στο οποίο μπορείτε άνετα να περιηγηθείτε και να δείτε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα, χωρίς κολλήματα, όσο και την ίδια την Κάτια, με την οποία συνομίλησα εγώ προκειμένου να παραγγείλω το mobile για την κούνια του μωρού μου.

 


Επέλεξα λοιπόν για το μικρό μου, το κρεμαστό με το βασιλιά των λιονταριών. Αυτό ταιριάζει ιδανικά με τις αποχρώσεις του σπιτιού μας. Το αναφέρω αυτό, γιατί σκοπεύω αφού μεγαλώσει ο μπέμπης και μεταφερθεί στο δωμάτιό του, να το κρεμάσω στο φως ως διακοσμητικό παιδικού φωτιστικού. Οι χρήσεις του είναι πολλαπλές, αφού τα σχοινάκια που έχει στο τελείωμα επιτρέπουν να κρεμαστεί και από το ταβάνι με κάποια πατέντα, αλλά και από ένα απλό καρφάκι στον τοίχο.   



Το έχουμε κρεμάσει εδώ και μια εβδομάδα και διαπίστωσα πως αρέσει πολύ στο μπέμπη! Το κοιτάζει με χαμένο βλέμμα πριν κοιμηθεί και νανουρίζεται, ενώ όταν ξυπνάει κι έχει τα κέφια του προσπαθεί να κουνίσει τα κρεμαστά στοιχεία με τα χεράκια του και πιάνει «ψιλή κουβέντα» με το λιονταράκι! 


Κατά τη διάρκεια της περιήγησης μου στο ηλεκτρονικό κατάστημα artya.gr ανακάλυψα πως εκτός από χειροποίητα παιχνίδια η Κάτια φτιάχνει και πολύ ωραίους πίνακες. Όχι μόνο ζωγραφικής αλλά και πλεκτούς πίνακες, τους οποίους ομολογώ ότι είδα για πρώτη φορά. 


Η ποικιλία των προϊόντων που διαθέτει το κατάστημα, είναι μεγάλη και θεωρώ πως μπορούν να καλυφθούν όλα τα γούστα. Μη διστάσετε όμως σε περίπτωση που δε βρείτε αυτό που σας ταιριάζει να της στείλετε μήνυμα στο instagram για να σας φτιάξει κατά παραγγελία ό,τι έχετε ονειρευτεί. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.